Αεροπορικα Εισιτηρια | Ακτοπλοικά εισητήρια | Ξενοδοχεία | Αυτοκίνητα | Εποικινωνία | Language : English
 
 
 
 

 

 
 
Ικαρία Ευδηλος Αγιος Κήρικος Ακτοπλοικά εισιτήρια πλοίων με ολες τις ατοπλοικές εταιρίες προς Πειραιά
aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια

Δρομολόγια πλοίων .Ακτοπλοικά εισιτήρια  από Ικαρία Ευδηλος Αγιος Κήρικος προς:
Καρλόβασι - Νάξο - Πάρος - Βαθύ - Φούρνοι - Πειραιάς .


Το Sarantistarvel.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια απο Πειραια - Ικαρία Ευδηλος Αγιος Κήρικος με όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες προς ολα ΝΗΣΙΑ Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα .Τα εισιτήρια των πλοίων είναι έντυπα και τα παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης από το Κιόσκι τις Ακτοπλοικής εταιρίας με τιν οποία ταξιδεύεται  1,30 ωρα πριν τιν αναχώρηση του πλοίου , με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Η μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε  τα ακτοπλοικα εισιτηρια με courier

Χτισμένος αμφιθεατρικά, ο Εύδηλος βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 40 χμ βορειοδυτικά του Αγίου Κηρύκου. Ο Εύδηλος είναι χτισμένος στα παράλια, γεγονός που αποτέλεσε καινοτομία μετά το 1830 και το τέλος της πειρατείας στην Ικαρία. Ο Εύδηλος ήταν προσωρινά η πρωτεύουσα πριν τον Αγιο Κήρυκο και κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Τούρκικης κατοχής 1834-1912. Το όνομα του σημαίνει το ορατό και το ευδιάκριτο στον ανοιχτό ορίζοντα. Σήμερα είναι το δεύτερο λιμάνι και το κέντρο της Βόρειας, Κεντρικής και Δυτικής Ικαρίας.
Μαζί με τους οικισμούς της Αρέθουσας, της Δάφνης, του Καραβοστάμου, του Μαγγανίτη, και του Φραντάτου αποτελούν το δήμο του Ευδήλου και αριθμούν περίπου τους 2.800 μόνιμους κατοίκους. Η γραφικότητα του μικρού λιμανιού και της αποβάθρας μαζί με τα παλιά αρχοντικά, τα στενά σοκάκια, καθώς και τα παραδοσιακά αλλά και νεόχτιστα σπίτια, αποτελούν ένα ενδιαφέρον αρχιτεκτονικά χωριό το οποίο αποκαλύπτει την αισθητική των κατοίκων και την αγάπη τους για τη γη. Από αρχιτεκτονικής άποψης ο Εύδηλος ίσως να είναι ο πλέον παραδοσιακός οικισμός.
Χτισμένος σε έναν μικρό λόφο και με κατοικίες όλων των ειδών: παλιά, νεοκλασικά, και σύγχρονα παραδοσιακά που φροντίζονται με μεράκι και αισθητική. Η όλη περιοχή, με τα μικρά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν σε γειτονιές όπου τα σπίτια είναι αρμονικά δεμένα το ένα με το άλλο, αφήνει τον επισκέπτη κάποιες φορές να αναρωτιέται που τελειώνει το ένα σπίτι και που αρχίζει το άλλο, δημιουργώντας ένα συναίσθημα ζεστασιάς. Ο Εύδηλος επίσης αποτελεί την ιδανική βάση για καταπληκτικές εξορμήσεις στις πιο απόμακρες περιοχές της Ικαρίας.


 
 
Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Πειραιά
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Ραφήνα
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ρόδο
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ηράκλειο
» Εισιτήρια πλοίων προς Ρέθυμνο

» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Σαντορινι
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Μύκονο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Χανια
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Πάρο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Νάχο
» Εισιτήρια πλοίων απο Αγιο Κωνσταντίνο

» Εισιτήρια πλοίων προς Τήνο
» Εσιτήρια πλοίων απο Πάτρα - Ιταλία
» Εισιτήρια πλοίων προς Κώ
» Εισιτήρια πλοίων προς Αμοργό
» Εισιτήρια πλοίων προς Κουφονήσια
» Εισιτήρια πλοίων προς Υδρα

» Ταξιδιωτικα εγγραφα
» Ακυρώσεις εισητηρίων
»
 
Επικοινωνία | Site map | Αεροπορκά εισιτήρια | Ακτοπλοικά εισιτήρια | Αεροδρόμια |Ταξιδιωτική ασφάλεια | Λιμάνια

SARANTIS Travel Πρακτορείο γενικού τουρισμού
14χλ λεωφ Ρόδου Λινδου | T.θ. 214  Φαλιράκι | T.K 85100 | Ελλάδα
Τηλ. +30  22410 87401 | Φαξ. +30  22410 87495
www.sarantistravel.gr - www.intickets.gr

Αεροπορικά εισιτήρια, αεροπορικά εισητήρια, aeroporika, aeroporika eisitiria aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια