Αεροπορικα Εισιτηρια | Ακτοπλοικά εισητήρια | Ξενοδοχεία | Αυτοκίνητα | Εποικινωνία | Language : English
 
 
 
 

 

 
 
Ηράκλεια Ακτοπλοικά εισιτήρια πλοίων με ολες τις ατοπλοικές εταιρίες προς Νήσο Ηράκλεια
aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια


Ακτοπλοικά εισιτήρια Δρομολόγια πλοίων απο Ηράκλεια προς: Αμοργο Αιγιάλη η Κατάπολα - Δονούσα - Κουφονήσι , Νάξος - Πάρος - Σχοινούσα - Σύρο - Πειραιά Αθήνα .


Το Sarantistarvel.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια απο Πειραια για Ηράκλεια με όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες προς τα ΝΗΣΙΑ των Κυκλάδων .Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα .Τα εισιτήρια των πλοίων είναι έντυπα και τα παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης από το Κιόσκι τις Ακτοπλοικής εταιρίας με τιν οποία ταξιδεύεται  1,30 ωρα πριν τιν αναχώρηση του πλοίου , με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Η μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε  τα ακτοπλοικα εισιτηρια με courier.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Η Ηράκλεια είναι ένα μικρό πανέμορφο νησάκι που ανήκει στο σύμπλεγμα των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων.
Βρίσκεται ανάμεσα στην Ίο και τη Νάξο και είναι το δυτικότερο νησί του συμπλέγματός του. Έχει έκταση 18 τ. χλμ. και το έδαφός του είναι ορεινό. Παρόλα αυτά στην Ηράκλεια υπάρχει αρκετή βλάστηση και πολλά πηγαία νερά.
Η Ηράκλεια έχει δύο οικισμούς. Τον Άγιο Γεώργιο που είναι και το λιμάνι του νησιού και την Ηράκλεια ή Χώρα, που αποτελούν την κοινότητα της νήσου Ηράκλειας. Χαρακτηρίζονται από τη λιτή ομορφιά της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, που πάντα γοητεύει τους επισκέπτες των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών.
Στον Άγιο Γεώργιο θα δείτε τα ερείπια του Βενετσιάνικου κάστρου. Επίσης, θα επισκεφθείτε τον ναό του Αγίου Γεωργίου που ιδρύθηκε το 1834.
Κατά τις Διακοπές σας στο νησί αξίζει να επισκεφθείτε το σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη, με το πλούσιο σταλακτιτικό διάκοσμο. Η παράδοση αναφέρει ότι το σπήλαιο το ανακάλυψε τυχαία ένας βοσκός, όταν για να προφυλαχθεί από μια καταιγίδα κατέφυγε σ' αυτό. Εκεί, κάτω από ένα σκίνο βρήκε την εικόνα του Αγίου Ιωάννη και στο ίδιο σημείο κτίστηκε το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στη χάρη του. Το εσωτερικό του σπηλαίου με τους υπέροχους σταλακτίτες σε διάφορα σχήματα και μεγέθη θα σας εντυπωσιάσει. Για να το επισκεφθείτε όμως, είναι απαραίτητο να σας συνοδεύει ένας ντόπιος οδηγός.
Στην Ηράκλεια θα κολυμπήσετε στις καθαρές παραλίες και θα απολαύσετε τον ήλιο, τις απέραντες αμμουδιές και τις ομορφιές της φύσης. Οι κατάξανθες αμμουδιές Άγιος Γεώργιος, Βορινή Σπηλιά, Κόλπος Λιβαδιού και οι βοτσαλωτές ακτές Τουρκοπήγαδο, Καρβουνόλακος, όρμος Μέριχα θα χαραχθούν με ανεξίτηλα χρώματα στη μνήμη σας.
Το μικρό νησάκι αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν την ηρεμία και την ησυχία. Θα περάσετε αξέχαστες μέρες κοντά στη φύση, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.
Γύρω από το λιμάνι και στη Χώρα λειτουργούν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στις ταβέρνες του νησιού θα φάτε φρέσκα ψάρια και νόστιμα μεζεδάκια της παραδοσιακής κουζίνας
 
 
Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Πειραιά
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Ραφήνα
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ρόδο
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ηράκλειο
» Εισιτήρια πλοίων προς Ρέθυμνο

» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Σαντορινι
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Μύκονο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Χανια
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Πάρο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Νάχο
» Εισιτήρια πλοίων απο Αγιο Κωνσταντίνο

» Εισιτήρια πλοίων προς Τήνο
» Εσιτήρια πλοίων απο Πάτρα - Ιταλία
» Εισιτήρια πλοίων προς Κώ
» Εισιτήρια πλοίων προς Αμοργό
» Εισιτήρια πλοίων προς Κουφονήσια
» Εισιτήρια πλοίων προς Υδρα

» Ταξιδιωτικα εγγραφα
» Ακυρώσεις εισητηρίων
»
 
Επικοινωνία | Site map | Αεροπορκά εισιτήρια | Ακτοπλοικά εισιτήρια | Αεροδρόμια |Ταξιδιωτική ασφάλεια | Λιμάνια

SARANTIS Travel Πρακτορείο γενικού τουρισμού
14χλ λεωφ Ρόδου Λινδου | T.θ. 214  Φαλιράκι | T.K 85100 | Ελλάδα
Τηλ. +30  22410 87401 | Φαξ. +30  22410 87495
www.sarantistravel.gr - www.intickets.gr

Αεροπορικά εισιτήρια, αεροπορικά εισητήρια, aeroporika, aeroporika eisitiria aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια