Αεροπορικα Εισιτηρια | Ακτοπλοικά εισητήρια | Ξενοδοχεία | Αυτοκίνητα | Εποικινωνία | Language : English
 
 
 
 

 

 
 
Βαθύ Σαμου Ακτοπλοικά δρομολόγια
aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια

Δρομολόγια πλοίων .Ακτοπλοικά εισιτήρια  από Σάμος Βαθύ προς:
Αγιος Κήρυκος - Ευδηλος - Φούρνοι - Καρλοβασι - Μύκονος - Νάξος - Πάρος - Πειραιάς .


Το Sarantistarvel.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια απο Πειραια προς Σάμος Βαθύ με όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες προς ολα ΝΗΣΙΑ Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα .Τα εισιτήρια των πλοίων είναι έντυπα και τα παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης από το Κιόσκι τις Ακτοπλοικής εταιρίας με τιν οποία ταξιδεύεται  1,30 ωρα πριν τιν αναχώρηση του πλοίου , με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Η μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε  τα ακτοπλοικα εισιτηρια με courier

Ο οικισμός Βαθύ είναι χτισμένος αμφιθεατρικά στους πρόποδες λόφου και αποτελεί ανεξάρτητη κοινότητα με πληθυσμό 2.900 κατοίκους.

Τον 17ο και 18ο αιώνα οι παραλίες των νησιών λυμαίνονταν από τους πειρατές, οι οποίοι έκαναν επιδρομές και αφού έκλεβαν ό,τι εύρισκαν, σκότωναν ή έπαιρναν δούλους όσους έπιαναν. Έτσι οι Βαθιώτες προτίμησαν να χτίσουν τα πρώτα τους σπίτια στο βάθος μιας κοιλάδας που σχημάτιζαν τα βουνά Κουτσόμυλος και Βαρελά. Η περιοχή την εποχή εκείνη ήταν κατάφυτη από μεγάλο δάσος, το οποίο έκρυβε τα σπίτια από τα μάτια των επίδοξων εισβολέων.

Το Βαθύ χτίστηκε αρχικά πάνω στα ερείπια αρχαίας πόλης, ίχνη της οποίας διακρίνονται ως σήμερα. Όπως αναφέρει η παράδοση, οι πρώτοι κάτοικοι ήταν Πελοποννήσιοι, οι οποίοι ήρθαν στο Βαθύ κυνηγημένοι από τους Τούρκους. Αναφέρεται επίσης ότι το δάσος κάηκε από τους ίδιους τους Βαθιώτες για να μην μπορέσουν οι Τούρκοι να πάρουν ξυλεία για να ναυπηγήσουν πλοία.

Το 1678 το Βαθύ είχε 400 σπίτια, ενώ το 1828 σε καταμέτρηση που έγινε βρέθηκαν 926 σπίτια στα οποία κατοικούσαν 4.060 άτομα.

Από παλιά μέχρι σήμερα το Βαθύ ήταν γνωστό για τα σύκα του και ειδικά για τις Μπούκνες του, οι οποίες είναι αρωματικές και πολύ γευστικές.

Στο Βαθύ μπορεί κανείς να περιπλανηθεί στα γραφικά και ανηφορικά δρομάκια του, να πιει τον καφέ του σε παραδοσιακά καφενεία, να φαει σε γραφικές ταβέρνες και να γλεντήσει τα βράδια σε κέντρα διασκέδασης που λειτουργούν στην περιοχή αυτή.

Η πόλη διατηρεί τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, με πυκνή δόμηση, στενούς πλακόστρωτους δρόμους και κεραμοσκεπή σπίτια με σαχνισιά. Ανηφορίζοντας τα στενά του οικισμού, ο επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί από την ποικιλία και τις ιδιαιτερότητες των σπιτιών. Στις όψεις τους διακρίνονται τα χαρακτηριστικά σαχνισιά, άλλοτε να προεξέχουν ελάχιστα από τον κύριο όγκο του κτίσματος και άλλοτε να υποστηρίζονται από διακοσμημένες ή μη αντηρίδες (μερικά από αυτά είναι διώροφα).

Στο Βαθύ υπάρχουν παλιές εκκλησίες, γραφικά εξωκλήσια και διάφορα άλλα αξιοθέατα. Η πόλη έχει ανακηρυχθεί "παραδοσιακός οικισμός".


 
 
Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Πειραιά
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Ραφήνα
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ρόδο
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ηράκλειο
» Εισιτήρια πλοίων προς Ρέθυμνο

» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Σαντορινι
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Μύκονο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Χανια
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Πάρο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Νάχο
» Εισιτήρια πλοίων απο Αγιο Κωνσταντίνο

» Εισιτήρια πλοίων προς Τήνο
» Εσιτήρια πλοίων απο Πάτρα - Ιταλία
» Εισιτήρια πλοίων προς Κώ
» Εισιτήρια πλοίων προς Αμοργό
» Εισιτήρια πλοίων προς Κουφονήσια
» Εισιτήρια πλοίων προς Υδρα

» Ταξιδιωτικα εγγραφα
» Ακυρώσεις εισητηρίων
»
 
Επικοινωνία | Site map | Αεροπορκά εισιτήρια | Ακτοπλοικά εισιτήρια | Αεροδρόμια |Ταξιδιωτική ασφάλεια | Λιμάνια

SARANTIS Travel Πρακτορείο γενικού τουρισμού
14χλ λεωφ Ρόδου Λινδου | T.θ. 214  Φαλιράκι | T.K 85100 | Ελλάδα
Τηλ. +30  22410 87401 | Φαξ. +30  22410 87495
www.sarantistravel.gr - www.intickets.gr

Αεροπορικά εισιτήρια, αεροπορικά εισητήρια, aeroporika, aeroporika eisitiria aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια