Αεροπορικα Εισιτηρια | Ακτοπλοικά εισητήρια | Ξενοδοχεία | Αυτοκίνητα | Εποικινωνία | Language : English
 
 
 
 

 

 
 
Σητεία Ακτοπλοικά εισιτήρια πλοίων με ολες τις ατοπλοικές εταιρίες προς Σητεία Κρήτη.
aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια


Δρομολόγια  αναχωρήσεις πλοίων  από το Λιμάνι  Σητεία προς  :
Ηράκλειο - Σαντορίνη - Κάρπαθος - Κάσος - Μήλος - Ρόδος - Πειραιάς Αθήνα .


Το Sarantistarvel.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια απο Πειραια προς Σητεία με όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες προς ολα ΝΗΣΙΑ Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα .Τα εισιτήρια των πλοίων είναι έντυπα και τα παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης από το Κιόσκι τις Ακτοπλοικής εταιρίας με τιν οποία ταξιδεύεται  1,30 ωρα πριν τιν αναχώρηση του πλοίου , με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Η μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε  τα ακτοπλοικα εισιτηρια με courier

Ο Δήμος της Σητείας γίνεται ο χώρος που αποκαλύπτονται θαυμάσιοι αρχαιολογικοί θησαυροί και χαρακτηρίζεται από επιβλητικά μνημεία του παρελθόντος. Τα μνημεία αυτά είναι σπαρμένα παντού και αποτελούν έργα πολιτισμών και ανθρώπων, όπως τα περίφημα ανάκτορα της μινωικής Ζάκρου, τα απομεινάρια της Ετεοκρητικής Πραισού, τα ερείπια του Πρωτομινωικού οικισμού στο ψαροχώρι του Μόχλου κ.α.
Οι δημιουργικές καταθέσεις των ανθρώπων της καθημερινής ζωής και του μόχθου φιλοξενούνται σήμερα στα Μουσεία, που δημιουργήθηκαν με περισσή φροντίδα και διατηρούνται από το Δήμο και τους πολιτιστικούς φορείς του Ο επισκέπτης της Σητείας εκπλήσσεται από την πληθώρα των αρχαιολογικών χώρων που συναντά. Οι ογδόντα θέσεις της μινωικής παρουσίας που φιλοξενεί στα χώματά της αποτελούν απόδειξη της μεγάλης ανάπτυξης κατά τους χρόνους της αυγής του πρώτου μεγάλου ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Εδώ ο επισκέπτης θα συναντήσει τους πρώτους χώρους ιεροσύνης και λατρείας στα μινωικά ιερά κορυφής που διάσπαρτα προσφέρουν τις πλούσιες μαρτυρίες τους.
Εδώ θα συναντήσει τη λατρεία του Δικταίου Δία αλλά και αυτήν της χριστιανικής πίστης, που αναπτύχθηκε με τη θεμελίωση των πρώτων παλαιοχριστιανικών ναών, ρίζωσε με τις πρώτες χριστιανικές αγάπες και τράφηκε από τον αιματηρό ιστορικό και θρησκευτικό αγώνα που χαρακτηρίζει τα τρία ζωντανά και ένδοξα μοναστήρια της περιοχής της Σητείας.
Κι η φύση απλόχερη φάνηκε στις δωρεές της προς την επαρχία.
Σε κανένα άλλο τόπο δε συνδυάζονται τόσο αρμονικά οι αντιθέσεις όσο εδώ.
Τα ψηλά βουνά, τα οροπέδια, οι λόφοι, οι μικροί κάμποι, οι κοιλάδες, οι ρεματιές, οι χαράδρες, τα φαράγγια, τα σπήλαια και οι σπηλαιώδεις σχηματισμοί, οι απότομες και οι αμμώδεις ακτές, οι βατές και άβατες γωνιές της σητειακής γης, το αφρικανικό, το μεσογειακό και το ευρωπαϊκό τοπίο, το ήπιο, το βίαιο, το δροσερό, το ξηρό, το θερμό και το ψυχρό κλίμα συνθέτουν ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον που την πολυπροσωπία και την ποικιλία του, δύσκολα συναντά κανείς αλλού.
Τίποτα όμως πιο ζωντανό, τίποτα πιο θελκτικό και πιο αξιόλογο δεν υπάρχει από τη ζωντανή ντόπια παράδοση που ιερουργεί στις ψυχές των Στειακών, καθοδηγεί τη συμπεριφορά και χρωματίζει την πράξη και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων αυτής της γης. Στα πανηγύρια που γεμίζουν το πέρασμα του κάθε χρόνου, στις γιορτές και στις εκδηλώσεις που οργανώνονται από τους διάφορους φορείς του Δήμου, στις καθημερινές συντροφιές των κατοίκων και στις ευκαιριακές μα τακτικές συναντήσεις των μερακλήδων, θα συναντήσει ο επισκέπτης τη γνήσια διασκεδαστική διάθεση του χαρούμενου μινωίτη, του γνήσιου κι ασυννέφιαστου γλεντζέ, του ανεπιτήδευτου φίλου και πιστού υπηρέτη του Ξένιου Δία, του σύγχρονου δηλαδή Στειακού.
Η επαρχία της Σητείας είναι μια ολόκληρη Κρήτη, αλλά και μια άλλη Κρήτη ταυτόχρονα.


 
 
Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Πειραιά
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Ραφήνα
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ρόδο
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ηράκλειο
» Εισιτήρια πλοίων προς Ρέθυμνο

» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Σαντορινι
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Μύκονο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Χανια
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Πάρο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Νάχο
» Εισιτήρια πλοίων απο Αγιο Κωνσταντίνο

» Εισιτήρια πλοίων προς Τήνο
» Εσιτήρια πλοίων απο Πάτρα - Ιταλία
» Εισιτήρια πλοίων προς Κώ
» Εισιτήρια πλοίων προς Αμοργό
» Εισιτήρια πλοίων προς Κουφονήσια
» Εισιτήρια πλοίων προς Υδρα

» Ταξιδιωτικα εγγραφα
» Ακυρώσεις εισητηρίων
»
 
Επικοινωνία | Site map | Αεροπορκά εισιτήρια | Ακτοπλοικά εισιτήρια | Αεροδρόμια |Ταξιδιωτική ασφάλεια | Λιμάνια

SARANTIS Travel Πρακτορείο γενικού τουρισμού
14χλ λεωφ Ρόδου Λινδου | T.θ. 214  Φαλιράκι | T.K 85100 | Ελλάδα
Τηλ. +30  22410 87401 | Φαξ. +30  22410 87495
www.sarantistravel.gr - www.intickets.gr

Αεροπορικά εισιτήρια, αεροπορικά εισητήρια, aeroporika, aeroporika eisitiria aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια