Αεροπορικα Εισιτηρια | Ακτοπλοικά εισητήρια | Ξενοδοχεία | Αυτοκίνητα | Εποικινωνία | Language : English
 
 
 
 

 

 
 
Σκύρος Ακτοπλοικά εισιτήρια πλοίων με ολες τις ατοπλοικές εταιρίες προς Σκύρο
aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια

Ακτοπλοικά εισιτήρια Δρομολόγια πλοίων απο Σκύρο προς:


Το Sarantistarvel.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Σκύρο με όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες προς ολα ΝΗΣΙΑ Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα .Τα εισιτήρια των πλοίων είναι έντυπα και τα παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης από το Κιόσκι τις Ακτοπλοικής εταιρίας με τιν οποία ταξιδεύεται  1,30 ωρα πριν τιν αναχώρηση του πλοίου , με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Η μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε  τα ακτοπλοικα εισιτηρια με courier

Η Σκύρος είναι ένα πανέμορφο νησί με εντυπωσιακή μορφολογία. Βρέχεται από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου και στις ακτές της απλώνονται υπέροχες παραλίες που αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για δροσιά και ξεκούραση.
Ο Μώλος και τα Μαγαζιά είναι δύο οικισμοί που βρίσκονται κάτω από τη Χώρα και ενώνονται μεταξύ τους με μια μεγάλη και αμμουδερή παραλία. Η παραλία είναι από τις πιο γνωστές και όμορφες της Σκύρου. Σε σχήμα πετάλου απλώνεται στα γαλάζια νερά του Αιγαίου και χαρίζει στους επισκέπτες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης.
Ο Μώλος και τα Μαγαζιά είναι πλήρως οργανωμένα τουριστικά και είναι ιδανικά για διακοπές γεμάτες ξενοιασιά και απόλαυση. Υπάρχουν πολλά καταλύματα, ταβέρνες cafe bars για τη διασκέδαση σας, ενώ η πανέμορφη θέα θα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας.

Κατά μήκος των ακτών στη βόρεια πλευρά της Σκύρου απλώνονται πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Η βλάστηση είναι πλούσια και τα πεύκα πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Ακόμα μια όμορφη παραλία στο βόρειο τμήμα της Σκύρου είναι το Παλαμάρι, που βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του Παλαμαρίου. Μετά από μια περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια δροσερή βουτιά στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας, που είναι σχετικά ερημική και πολύ όμορφη.
Τα Γυρίσματα είναι ακόμα μια γνωστή παραλία της Σκύρου με χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Η παραλία είναι μεγάλη και συγκεντρώνει πολλούς παραθεριστές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στη Βορειοδυτική πλευρά της Σκύρου, σχεδόν 18,5 χλμ. από τη Χώρα, βρίσκεται η Ατσίτσα. Ένα γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Πολύ κοντά βρίσκεται η παραλία του Αγίου Πέτρου, με μεγάλη χρυσαφένια αμμουδιά και ψιλό βότσαλο.

Αξίζει να επισκεφθείτε τις παραλίες Κυρά Παναγιά, Πετρίτσα και Θεοτόκο, καθώς είναι σχετικά ερημικές, με πολύ καθαρά νερά και όμορφο τοπίο.

Κοντά στη Λιναριά το λιμάνι της Σκύρου, θα βρείτε τις παραλίες Καλαμίτσα και Αχερούνες ενώ λίγο μακρύτερα θα συναντήσετε το χωριό Πεύκος, που έχει μεγάλη και όμορφη παραλία με πολύ ησυχία και γραφική ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες της Σκύρου έχουν πολλές επιλογές για το κολύμπι τους και όλες οι παραλίες της αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για κολύμπι και ξεκούραση.

Τριγύρω από τη Σκύρο υπάρχουν μικρά νησάκια που τα περισσότερα έχουν όμορφες και ερημικές παραλίες, όπως η Γλυφάδα που βρίσκεται στο νησί Σαρακηνό. Στα νησάκια μπορείτε να φτάσετε με καΐκι από το Μώλο ή τη Λιναριά ή δικό σας σκάφος.

Από τη Λιναριά ξεκινούν επίσης καΐκια που κάνουν το γύρω του νησιού, επισκέπτονται τα νησάκια αλλά και πολλές θαλάσσιες σπηλιές σε διάφορα σημεία του νησιού, όπως η Πεντεκάλη και η Διατρυπητή.

Κάθε παραλία της Σκύρου έχει τη δική της ομορφιά και όλες έχουν πεντακάθαρα νερά. Στις περισσότερες υπάρχουν κοντινές ταβέρνες και καταλύματα που σας προσφέρουν την ιδανική λύση διαμονής για τις διακοπές σας. Θα συναντήσετε παραλίες ερημικές, με πράσινο και ησυχία, όμορφα τοπία και γαλήνιο περιβάλλον που θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας στη Σκύρο.

Προτάσεις για να ταξιδέψετε στη Σκύρο.
Φερυ Μποτ για Σκύρο

Ο πλέον βολικός τρόπος για να φτάσετε στη Σκύρο με το αυτοκίνητο σας, είναι το φέρυ μποτ, που εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από και προς τη Λιμαριά. Η Ναυτική Εταιρεία Σκύρου, ανήκει στους κατοίκους της Σκύρου και το φέρυ μποτ Αχιλλέας εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από και προς την Κύμη Ευβοίας. Το πλοίο είναι καινούριο και έχει όμορφους και άνετους χώρους, κάνοντας το ταξίδι σας ευχάριστο και απολαυστικό
 
 
Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Πειραιά
» Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Ραφήνα
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ρόδο
» Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ηράκλειο
» Εισιτήρια πλοίων προς Ρέθυμνο

» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Σαντορινι
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Μύκονο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Χανια
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Πάρο
» Ακτοπλοικα - εισιτήρια πλοίων προς Νάχο
» Εισιτήρια πλοίων απο Αγιο Κωνσταντίνο

» Εισιτήρια πλοίων προς Τήνο
» Εσιτήρια πλοίων απο Πάτρα - Ιταλία
» Εισιτήρια πλοίων προς Κώ
» Εισιτήρια πλοίων προς Αμοργό
» Εισιτήρια πλοίων προς Κουφονήσια
» Εισιτήρια πλοίων προς Υδρα

» Ταξιδιωτικα εγγραφα
» Ακυρώσεις εισητηρίων
»
 
Επικοινωνία | Site map | Αεροπορκά εισιτήρια | Ακτοπλοικά εισιτήρια | Αεροδρόμια |Ταξιδιωτική ασφάλεια | Λιμάνια

SARANTIS Travel Πρακτορείο γενικού τουρισμού
14χλ λεωφ Ρόδου Λινδου | T.θ. 214  Φαλιράκι | T.K 85100 | Ελλάδα
Τηλ. +30  22410 87401 | Φαξ. +30  22410 87495
www.sarantistravel.gr - www.intickets.gr

Αεροπορικά εισιτήρια, αεροπορικά εισητήρια, aeroporika, aeroporika eisitiria aktoploika, ακτοπλοικά εισιτήρια, ακτοπλοικά εισητήρια, εισιτηρια πλοιων,eisitiria plion,ακτοπλοικα δρομολογια